Strandritten

Stal van Haaster en de Jong

AANBOD                         

Hieronder vind u een kleine selectie van de paarden die wij op dit moment ter verkoop aanbieden. Als het paard wat u zoekt niet in deze selectie staat, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zorgen met veel liefde en geduld voor onze paarden, wij hopen dat u als (toekomstige) nieuwe eigenaar het zelfde zult doen. 

Al onze paarden worden verkocht met 6 maanden garantie,Lees onze voorwaarden aandachtig door. 

Ook willen wij u erop wijzen dat ons gehele terrein is voorzien van een gesloten video bewaking, 24 uur per dag worden uw en onze eigendommen in de gaten gehouden!

WEGENS WEINIG TIJD WORDEN NIET ALLE PAARDEN ONZE WEBSITE AANGEBODEN, U KUNT ALTIJD VRIJBLIJVEND KONTAKT OPNEMEN.

 BEZICHTIGING GESCHIED ALLEEN OP AFSPRAAK, DE MEESTE PAARDEN LOPEN BIJ ONS OOK MEE MET LESSEN EN RITTEN, ZORG DAT U EEN AFSPRAAK HEEFT ANDERS KOMT U VOOR NIETS.

Deze website zal binnenkort worden ge update.

LET OP

Er komen wel eens mening verschillen over paarden die reeds verkocht of gereserveerd zijn, wij werken volgens wie het eerst komt wie het eerst maalt principe. Mocht u voor een paard gevallen zijn maar u wilt nog enige bedenktijd dan kunt u voor 100 Euro het paard 48 uur vast laten houden. In deze 48 uur zullen wij het paard nimmer aan iemand anders verkopen,deze betaling zal in mindering worden gebracht bij aankoop, de aanbetaling zal net als bij aankoop van een paard worden beschreven in een overeenkomst. Als u na deze tijd nog geen beslissing heeft genomen zijn wij vrij het paard te verkopen.De betaling van 100 Euro kan dan in mindering worden gebracht op een ander paard. Teruggave van geld is niet mogelijk, wel blijft de aanbetaling van 100 Euro 6 maanden geldig deze kan ook besteed worden aan een strandrit.

Zonder aanbetaling zijn wij altijd vrij het paard te verkopen, over verkochte of gereserveerde paarden gaan wij niet in discussie!

 

Welcome