Strandritten

Stal van Haaster en de Jong

Onze eigen paarden:

Wij hebben een aantal eigen paarden, wij stellen ze graag aan u voor.

BLACK PEARL

  Black pearl is ook al lange tijd bij ons, deze prachtige Friese merrie is inmiddels ook al 22 jaar, Black pearl is vreselijk lief en geniet het meest op een lekkere buitenrit.

ROOSJE

 Onze Roosje is ook al lange tijd bij ons , Roosje heeft ook al vele kinderen en volwassenen leren rijden,Roosje is lief inmiddels is zij al 25 jaar, op de foto staat zij samen met Black pearl.              

GINGER

 Ginger is op oudere leeftijd bij ons gekomen, zij kwam letterlijk op ons pad, zij is ernstig verwaarloosd geweest, mede doordat zij geen kiezen meer had,was zij broodmager bij ons eet ze lekker lucerne en bietenpulp en maispap, en nu gaat t prima met haar , inmiddels is zij al 24 jaar.

IDOOL

 

Idool is vorige jaar via Inruil bij ons terecht gekomen, Idool is in de tijd dat ze bij ons is vreselijk opgeknapt ze was erg mager en stijf inmiddels gaat t super en zou je haar de leeftijd van 25 niet geven.Idool is lief en goed van karakter .               

MARTIN

 

Martin is een echte grappen maker, hij is vreselijk lief geschikt voor de meest beginnende ruiter.Hij heeft al vele kinderen en volwassenen leren rijden.Martin is inmiddels 26 jaar.               

MENTHE

 

 Menthe is nu een jaar bij ons, zij is ernstig verwaarloosd bij haar vorige eigenaren,ze was brood mager en had een verwaarloosde grote wond aan haar been. nu gaat het erg goed met haar, ze is vreselijk lief, en loopt graag mee naar het strand.Helaas heeft zij door haar verwaarlozing wel een dik achterbeen opgelopen dit omdat haar wond aan haar been niet verzorgd is, dit is wat zij er aan over heeft gehouden, zij ondervind hier geen hinder van, Menthe is drachtig en verwacht eind Juli aan veulen. Menthe is 11 jaar oud.

GOLDY

 

Goldy is denk ik wel de meest geliefde fjorden merrie van Noord Holland, Goldy heeft veel fans, en is al lang bij ons, inmiddels is zij 27 jaar.    

Geliefd door alle kinderen, Goldy heeft al veel kinderen leren rijden in haar leven.            

IN MEMORIUM

 

Enanda

 Enanda is onze oudste merrie, inmiddels al 30 jaar, Enanda is al lang bij ons en haar hoge leeftijd zou je zeker niet geven, ze heeft al vele kinderen en volwassenen leren rijden. Helaas hebben wij Enanda op 26-12-15 in moeten laten slapen, dankbaar voor alles wat zij voor ons en ons bedrijf heeft betekend, maar wat zullen we haar missen.